print
Lansăm un nou proiect de CSR împreună cu echipa Oriflame Moldova
01.07.2020
680 Accesări

Diaconia în parteneriat cu echipa Oriflame Moldova, lansează un nou serviciu pentru tinerele orfane social.

Graţie colaborării cu echipa Oriflame, vor fi asistate 5 tinere orfane, care vor primi timp de un an asistenţă în comunitate și șansa e a obține o meserie.

Astfel, tinerele vor fi ajutate în:

  acompaniere în alegerea şi realizare studiilor profesionale;

  asistenţă psihologică, socială, materială;

  grup de suport.


Iraida Cazac, coordonator proiect: Vom facilita crearea unui grup de suport între fetele plasate în Apartament Social şi aceste beneficiare. În acest mod vor avea mereu un loc în oraş în care să vină pentru a împărtăşi bucuriile şi problemele, atât timp cât familia nu este o resursă.

La fel, dorim să le ajutăm în dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă prin ateliere de informare, consultaţii individuale şi de grup.”

Amintim că până acum, Diaconia avea posibilitatea să asiste cu plasament în Apartamentul Social 6 tinere, deşi nevoia este mult mai mare. 

Parteneriatul cu Oriflame va însemna o şansă pentru încă alte 5 tinere din grupul de risc, care vor fi asistate la distanță.

Astfel, va creşte numărul tinerelor orfane social care au acces la instruire. Susţinerea Oriflame va însemna asistenţă socială, psihologică, studii şi acompaniere pentru aceste tinere de la echipa Proiectului.

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII