print
Motivul pentru care e important ca familia ta să participe la Cursa Bunătății
13.09.2019
279 Accesări

Pe 29 septrembrie, Diaconia organizează Cursa Bunătății cu familia. Evenimentul este un exercițiu valoros pentru familiile în care părinții doresc să cultive bunătatea și generozitatea în rândul copiilor. Grație acestor acțiuni, va fi  amenajat un nou Centru Comunitar pentru copiii din satul Săseni, Călărași.


Prin acest proiect, Diaconia intenționează să creeze un spațiu în care atât copiii din familii social vulnerabile, cât și toți copiii din sat, vor putea să vină și să beneficieze de ajutor și să explore metode inovative de activitate şi învăţare.

Centrul comunitar își va desfașură activitatea 5 zile pe săptămână. Aici, copiii vor avea posibilitatea să participe la diverse activități de educație non-formală și vor fi asistați în pregătirea temelor pentru îmbunătățirea situației școlare. Vara, copiii vor participa la tabere, care vor fi organizate atât de către echipa centrului și voluntari, cât și de către voluntari internaționali.

La fel, aici, părinții copiilor din familii social vulnerabile vor beneficia de instruire și susținere în a crește calitatea educației oferite copiilor. 

Pentru că acest proiect să devină realitate, Centrul mai are nevoie de:

·         geamuri și uși

·          mobilier

·         sistem de încălzire.

Fii alături de Diaconia pe 29 septembrie,  pașii pentru înregistrare:

ü  Completează FORMULARUL DE PARTICIPARE.

ü  Participă cu familia la cursa ,,Fun Run by Iute Credit” din cadrul Maratonului Internațional, alături de Diaconia. Distanța cursei: 1.5 km

ü  Donează 500 de lei pentru amenajarea Centrului Comunitar.

ü  Familiile care vor să susțină această cauză, dar fizic nu pot participa la eveniment vor avea ocazia să se prindă în cursa bunătății de la distanță. Fiecare familie ne poate expedia o fotografie cu familia din timpul cursei organizată de ei, iar noi o vom face publică pe pagina organizației.

La fel, doritorii de a sprijini activitatea Centrului de la Săseni, pot aduce rechizite școlare pentru activitățile care urmează să fie desfășurate în Centru.

 

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII