print
„Tabăra solidarității” la Ștefan Vodă
08.08.2019
231 Accesări

Misiunea Socială Diaconia organizează ,,Tabăra Solidarității" în or. Ștefan Vodă. Scopul taberei este de a promova voluntariatul și de a motiva tinerii să se implice în viaţa comunităţii. Astfel, timp de 7 zile, 1-8 august, un grup de 16 voluntari italieni și moldoveni au activat în cadrul parohiei „Binecredinciosul Domnitor Ștefan cel Mare", zilnic organizând activități distractive și sociale pentru copiii din Ștefan Vodă.

Copiii de diferite vârste au răspuns invitației voluntarilor, au venit să fie parte a taberei şi s-au prins în jocurile organizate de voluntari. 

Clara Zaffino, coordonator de grup: "Spre deosebire de formatul obişnuit al unei tabere, "Taberele Solidarităţii" sunt cu sejur de zi și nu există  o restricție în ceea ce privește numărul  de participanți. Suntem foarte fericiți că copiilor și tinerilor le place ceea ce se întâmplă aici. "

La fel, voluntarii sunt implicați în activități recreative și social-filantropice care îi va ajuta să înțeleagă mai bine rolul voluntariatului și al solidarității. 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD