print
A fost creată Platforma pentru Dezvoltarea și Promovarea Filantropiei în Republica Moldova
01.08.2019
314 Accesări
Pe 18 iulie 2019, fost constituită platforma pentru dezvoltarea și promovarea filantropiei în Republica Moldova. Diaconia este unul dintre cei 9 membri fondatori, dar și membrul al consiliului platformei. 
Platforma a fost creată la inițiativa a peste 25 de ONG-uri active în acest domeniu, după mai mult de un an de activitate, în cadrul unui grup de lucru, care a avut ca sarcină de bază modificarea cadrului normativ în domeniul filantropiei și sponsorizării.
Alături de Diaconia la adunarea 
În cadrul întâlnirii de constituire a fost aprobat regulamentul de constituire și funcționare al Platformei și au fost aleși membrii consiliului. Alături de Diaconia, din Consiliu fac parte alte 8 organizații.
Participanții și-au exprimat intenția ca această platformă să reprezinte o voce comună a mai multor organizații, împuternicită de a lua decizii în domeniul filantropiei și să prezinte un plan de acțiuni funcțional, care să reflecte responsabilitățile fiecărui membru.
Următoarea activitate este planificată pentru luna august, cu referire la Campania de Promovare a Filantropiei.
Această activitate a fost organizată în parteneriat cu ECNL, cu suportul financiar oferit prin intermediul Guvernului Danemarcei.
Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII