print
La 40 de ani a rămas însărcinată, iar la scurt timp i-a decedat soțul
24.07.2019
233 Accesări

I-am întâlnit acum 6 luni. Au intrat pe poarta Centrului Maternal. Elena, abia de putea păşi din cauza unei fracturi, iar Vasilică cu nişte ochi care au văzut mult prea multe pentru cei 3 ani ai săi.

La vârsta de 40 de ani a aflat că este însărcinată, iar la scurt timp i-a decedat soțul. Vasilică a ajutat-o să treacă peste momentele de disperare, iar mai târziu, când și-a fracturat piciorul, a devenit cel mai mare sprijin al ei. 
Erau zile în care împărțeau un măr la dejun, cină sau prânz și trăiau din mila vecinilor.

Ajunși în Centrul Maternal aceste momente au devenit amintiri. Aici, au avut o cameră a lor și o echipă care le-a fost alături, mereu gata să îi ajute.

Din prima zi, am început să visăm că la plecarea din centru, va putea merge alături de copilul ei. Așa, am început să căutăm oameni buni. Oameni care ne-ar ajuta să creăm o altă istorie pentru Elena și Vasilică.

❤️ Am întâlnit oameni buni în echipa Centrul de Diagnostic German care au diagnosticat problema locomotorie a Elenei.
❤️ Am întâlnit oameni buni la IMSP Spitalul Clinic de Traumatologie şi Ortopedie care au realizat operația de protezare. 
❤️ Am întâlnit o echipă frumoasă la AO CONCORDIA Proiecte Sociale Moldova care au fost alături de ei pentru recuperarea de după operație.

Astăzi, după 6 luni, Elena pleacă acasă pe picioarele ei și cu Vasilică de mână. Iar pentru că acest început nou să fie mai frumos, ne-am gândit să îi vopsim lumea în alte culori, începând de la exterior. 
Mulțumim Tatiana Sacara, încă un om bun care, cu grijă i-a făcut coafură și machiaj și a făcut-o să se simtă specială.

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD