print
Eveniment special pentru membrii Consiliului de administraţie al Diaconiei
16.07.2019
934 Accesări

Pe data de 15 iulie a avut loc ședința de bilanț a Consiliului de administrație din cadrul Misiunii Sociale „Diaconia”.

În cadrul acestei ședințe, a fost prezentat raportul de activitate pe întreaga perioadă a mandatului actualei echipe și aprobate direcțiile strategice pentru planul de acțiune din 2020-2022.

În semn de înaltă apreciere a  efortului și grijii față de aproapele, membrilor Consiliului le-a fost decernată distincția Mitropolitană Ordinul ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, gradul I.

ÎPS Petru, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor: ,,Apreciem efortul fiecărui membru și suportul valoros oferit pe parcursul acestor 4 ani. Sperăm că, şi noii membri vor fi la fel de implicați spre a sprijini executivul Diaconiei și  a ajuta câți mai mulți oameni aflați în nevoie.”

Consiliul de administrație este structura decizională a Misiunii Sociale ,,Diaconia”, iar mandatul unui membru durează 4 ani.

Amintim că din actualul Consiliu de administrație au făcut parte:  ÎPS Petru, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, Președintele Consiliului de administrație; Nicolae Crețu, Preot, Consilier mitropolitan; Corneliu Rusnac, jurnalist; Cristian Neguț, consultant în planificare strategică; Vlad Ţurcanu, Expert în comunicare.

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII