print
Colectează prânzuri calde în echipa ta!
12.03.2020
1672 Accesări

Diaconia te invită să organizezi o colectă de prânzuri în echipa ta!

În perioada 23 – 27 martie mobilează-ţi colegii pentru a susţine oamenii nevoiaşi care vin zilnic la Cantina Socială ,,Aproape de Aproapele” după un prânz cald.

Cu 15 lei oferi o masă caldă acolo unde ea înseamnă încă o zi din viaţă.

Important: proiectul nu este o competiţie, se poate implica  o echipă de cinci  sau o sută de persoane, e de mare valoare fiecare prânz colectat.

Cca 3000 de prânzuri au fost donate ca urmare a acestei acţiuni pe parcursul a 3 ani.

Acţiunea face parte din campania de Paşti ,,Masa Bucuriei". O formă de reunire a sute de voluntari şi donatori pentru a hrăni pe tot parcursul anului bătrânii nevoiaşi.

În 2019 au fost donate 50 tone de produse alimentare prin implicarea a 1000 de voluntari. Din păcate, numărul celor rămaşi singuri pe lume e tot mai mare, dar e în puterea fiecăruia dintre noi să-i ajutăm.

De luni până vineri, în Parcul „Serghei Lazo” din capitală, peste 160 de bătrâni stau în rând după o masă caldă la cantina socială mobilă. Pentru mulţi dintre ei, prânzul oferit de voluntari  e unica masă din acea zi. Toţi aceşti oameni au fost ieri medici, profesori, muncitori la fabrici, iar azi, din cauza sărăciei şi migraţiei au ajuns la limita existenţei.     

Persoană de contact pentru organizarea colectei: Cornelia Melnic, Responsabil Fundraising: tel. 061 058 777

În anii precedenţi de campanie, au sprijinit iniţiativa echipe precum: AGORA, EA.md, StarNet, Unimarket, Centrul de Resurse Juridice,VIP magazin, Andy’s Pizza Club, Raiffeisen Leasing Moldova, Pan Construction, Metro Cash & Carry,Promo-LEX, Indigo Ogilvy şi TIMPUL.

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII