print
250 de specialişti din sistemul de asistenţă socială vor beneficia de instruiri în cadrul unui nou proiect
04.02.2019
412 Accesări

La data de 1 februarie, s-a dat startul proiectului „Consolidarea capacităților specialiștilor din domeniul Protecției copilului din Republica Moldova” implementat de CCF Moldova și Misiunea Socială "Diaconia" în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova cu structura din subdiviziune ANAS, finanțat de #CaritasViena.

Scopul acestui proiect este consolidarea abilităților profesionale a circa 250 de specialiști din sistemul de asistență socială. Beneficiarii acestor instruiri vor fi asistenți sociali, manageri de servicii sociale, specialiști din cadrul STAS (Strucutură Teritorială de Asistență Socială) și asistenți parentali profesioniști/părinți educatori din 6 raioane ale țării (Strășeni, Nisporeni, Căușeni, Râșcani, Glodeni, Drochia).

Igor Belei, director executiv al IRMS „ Diaconia”: ,, Acest proiect este un nou început pentru Diaconia şi pune bazele unei colaborări promiţătoare cu  una din cele mai importante organizaţii cu înaltă expertiză în instituţionalizare, CCF Moldova. În cadrul acestui proiect, Diaconia va împărtăşi experienţa acumulată în mobilizare comunitara asistenţilor sociali din raioanele partenere.”

Toate eforturile vor fi canalizate spre îmbunătățirea calității serviciilor destinate familiilor social-vulnerabile. Activitățile propuse în proiect se vor desfășura în perioada ianuarie 2019 – decembrie 2020.

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII