print
Dăruieşte o felicitare de Crăciun deosebită şi donează pentru un proiect care marchează destine!
20.11.2018
1479 Accesări

În Ajun de Crăciun, Diaconia Vă invită să dăruiţi o felicitare deosebită.  Aceasta va aduce bucuria sărbătorilor de iarnă destinatarilor şi va fi completată de o altă bucurie: cea a darului făcut în susţinerea unui proiect social care zilnic marchează destinele unor copii.

Vă propunem 5 modele  unice de felicitări confecţionate cu iscusinţă de către voluntarii noştri. Alegeţi modelele preferate, iar noi le personalizăm (mesaj de felicitare din partea companiei, redactarea în diferite limbi, logo etc.). Costul unei felicitări este de  30 lei, iar toţi cei care vor procura aceste mici simboluri încărcate de emoţie, vor oferi de la distanţă, alături de Diaconia, grijă şi siguranţă pentru copii din Centrul Maternal „În braţele mamei”.

Acest proiect are drept scop prevenirea abandonului copiilor şi asigurarea dreptului fiecărui copil de a creşte în familie. Beneficiarii proiectului – cuplurile mamă-copil cu risc de abandon (mame minore, mame orfane, mame singure, etc.) – primesc asistenţă prin intermediul a două componente: a) asistenţa rezidenţială (găzduire în Centrul Maternal aflat pe str. Criuleni 22) ce are drept scop dezvoltarea abilităţilor de viaţă independentă şi b) asistenţa în comunitate pentru reintegrare completă. În acest an, 17 cupluri mamă-copil au primit asistenţă rezidenţială și alte 10 în comunitate. Pe parcursul a 6 ani de activitate a Centrului Maternal, 107 de mame au fost ajutate să îşi păstreze pruncii alături. Pentru fiecare caz este asigurată soluţionarea complexă: de la prevenirea abandonului până la reintegrarea în comunitate.  Centrul are o capacitate de 10 mame, iar în prezent sunt ajutate să îşi păstreze pruncii în braţe 7 mame.

Cu aceste felicitări, veţi oferi un dar de Crăciun unic şi veţi trăi bucuria sufletească de a ajuta copiii din proiectele Diaconiei.

Comandă de la 20 de felicitări - machetare gratis

Comandă de la 30 de felicitări -  machetare și livrare

Pentru contacte:  069474814 - Anna Ceban

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII