print
Colectează prânzuri calde în echipa ta!
19.03.2018
2383 Accesări

De luni până vineri, în Parcul „Serghei Lazo” din capitală, peste 160 de bătrâni stau în rând după o masă caldă la cantina socială mobilă. Pentru mulţi dintre ei, prânzul oferit de voluntari  e unica masă din acea zi. Toţi aceşti oameni au fost ieri medici, profesori, muncitori la fabrici, iar azi, din cauza sărăciei şi migraţiei au ajuns la limita existenţei.

În preajma sărbătorilor de Paşti, Diaconia organizează Masa Bucuriei, o formă de reunire a sute de voluntari şi donatori pentru a hrăni pe tot parcursul anului bătrânii nevoiaşi.

În 2017, în acest proiect, au fost colectate 37 de tone de produse alimentare la nivel naţional şi donaţii pentru 8000 de mese calde. Din aceste resurse, doar la cantina socială mobilă „Aproape de Aproapele” din Chişinău au fost distribuite peste 44 000 de prânzuri.

Din păcate, numărul celor rămaşi singuri pe lume e tot mai mare, dar e în puterea fiecăruia dintre noi să-i ajutăm.

Diaconia te invită să organizezi o colectă de prânzuri în echipa ta: în perioada 26 -31 martie mobilează-ţi colegii pentru a susţine acest proiect. Cu 15 lei oferi o masă caldă acolo unde ea înseamnă încă o zi din viaţă.

Important: proiectul nu este o competiţie, se poate implica  o echipă de cinci  sau o sută de persoane, e de mare valoare fiecare prânz colectat.

În anii precedenţi de campanie, au sprijinit iniţiativa echipe precum: Agora, StarNetUnimarketCentrul de Resurse Juridice,VIP magazinAndy's Pizza ClubRaiffeisen Leasing MoldovaPan ConstructionMetro Cash & Carry,Promo-LEXIndigo Ogilvy şi TIMPUL. Doar în 2017, în rezultatul acţiunii au fost colectate cca 900 de prânzuri. 

Persoană de contact pentru organizarea colectei: Anna Ceban, Responsabil PR Fundraising, Diaconia, tel. 069474814


 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII