print
Cum direcționezi 2% din impozitul pe venit către Diaconia
01.02.2019
3774 Accesări

Până pe data de 30 aprilie 2019, fiecare persoană fizică din Republica Moldova poate direcţiona 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea proiectelor din sectorul non-profit.

Te îndemnăm să direcţionezi cele 2% din impozitul tău pe venit în susţinerea proiectelor Diaconiei. Împreună putem oferi siguranţă şi căldură acolo unde e sărăcie şi întuneric, putem ajuta mamele orfane să-şi crească pruncii alături şi putem oferi o masă caldă oamenilor aflaţi la limita existenţei. 

   
   
     

Fiecare persoană e în drept să decidă modul în care va gestiona cele 2% din impozitul său pe  venit. Noi te îndemnăm să participi la gestionarea banilor publici şi sprijină proiectele cu impact.

Redirecţionând 2% din impozitul tău către Diaconia vei reuşi să schimbi viaţa oamenilor care au nevoie de ajutor. În 2018, graţie direcţionării procentuale, au fost acumulaţi 29 625,68 lei pentru asigurarea alimentaţiei beneficiarilor Centrului Maternal- cupluri mamă-copil aflate în situaţie de vulnerabilitate.

Proiectele pe care le poţi susţine:

Programul ,,În braţele mamei”

       

Cantina Mobilă ,,Aproape de aproapele" 

Dezvoltarea comunităţii

Aici adresele Oficiilor teritorile ale Serviciului Fiscal de Stat:

             
 

NOTĂ SFS: Serviciul Fiscal de Stat validează desemnarea procentuală la respectarea de către contribuabili a următoarelor condiții:

1) declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit pe perioada fiscală a fost depusă în termenul stabilit de legislația fiscală;

2) în perioada în care a fost efectuată desemnarea procentuală, nu are datorii la impozitul pe venit pentru perioadele anterioare perioadei fiscale;

3) a achitat impozitul pe venitul declarat din care s-a efectuat desemnarea procentuală;

4) a indicat un singur beneficiar pentru desemnare în declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit pentru perioada fiscală.

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII