print
Copilul care nu se joaca nu mai este copil: nelipsitele tabere de vară de la Centrul "Sf. Vasile cel Mare"
13.08.2012
944 Accesări

Tabara din vară din acest an a adunat un numar de 150 copiii și s-a desfășurat sub deviza : "Copilul care nu se joacă nu mai este copil, iar adultul care nu se mai joaca a pierdut copilul din sine".

La tabără au participat 10 voluntari, ei au fost repartizați în echipe, fiecare echipă a pregătit materialele necesare cât și terenul de joc. Pentru că voluntarii și-au asumat responsabilitatea organizării taberii, au demonstrat o pregatire bună. O altă  componentă, nelipsită a taberei  este aclimatizarea fantastică. În acest an a fost aventura lui  "Harry Potter"; în care, copiii in timpul laboratoarelor de lucru pot să aplice în practică abilitățile, fantezia, inventivitatea. Prin intermediul jocurilor de la tabără, copiii au învățat să fie îndrăzneți, sa comunice între ei. 

Am organizat jocuri pentru toate gusturile și vârstele, jocuri în echipe, jocuri în perechi, dansuri, concursuri. Apariția personajului Harry Potter a stârnit multă bucurie.

Pe parcurs a aparut o idee simpatică de a premia toți copiii, voluntarii au adunat jucarii care au fost impărțite  tuturor copiilor.

Scopul jocurilor a fost de a petrece timpul liber cât mai plăcut ,ceea ce ne-a reușit din plin. 

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII