print
Beneficiarele Centrului din Coșcalia au devenit Miss
04.04.2013
797 Accesări

Frumusețea adevărată este mult mai profundă decât ceea ce se vede la suprafață. Ea se ascunde în suflet și în fapte.

Pentru a demonstra că fiecare persoană este deosebită, la 29 martie, Centrul parohial „Misericordia” din satul Coșcalia a organizat un concurs de frumusețe.

La concurs au participat 4 beneficiare ale Centrului parohial, care prin cântece, dansuri și poezii au demonstrat juriului și celor în sală cât de frumoase și inteligente sunt.

Natalia Å¢îbîrna, coordonatorul Centrului parohial „Misericordia”: „Scopul acestui concurs a fost de a lichida marginalizarea și ignorarea acestor fetițe de grupul lor, de a înțelege că orice persoană poate face multe lucruri frumoase, dacă este susținută.”

Toate participantele au fost încurajate cu aplauze, iar la final, fiecare dintre ele a primit un premiu și o panglică cu unul dintre titlurile: Miss Frumusețe, Miss Eleganță, Miss Armonie și Miss Gingășie.

Evenimentul a avut un rol important și pentru voluntarii Centrului parohial, care au depus eforturi mari pentru a pregăti concurentele de concurs și au fost alături de ele, împărtășindu-le temerile și emoțiile.

În cadrul Centrului parohial „Misericordia” activează 16 voluntari, care zilnic organizează activități de educație non-formală pentru copii și ajută în treburile casnice bătrânii nevoiași.


Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII