print
Miss Primăvară
07.06.2012
916 Accesări

Frumusețea culorilor de primăvară ne-a inspirat la petrecerea frumoasei activități „Miss Primăvara".

5 fetițe drăguțe s-au întrecut la istețime la trei probe. Dibăcia fetițelor a fost apreciată de un juriu alcătuit din voluntari - doi băieți și două fetițe. Au avut ocazia să aprecieze în calitate de juriu și copiii din familii social-vulnerabile. Copiii-juriu ne-au surprins prin aprecierile lor corecte. La prima probă -  prezentarea, ridicându-se fiecare pe scena pregătită special, fetele au povestit despre sine. Ne-a surprins prin prezentarea sa Cravcenco Nadejda.

La proba a doua - aranjarea servețelelor pentru o masă de sărbătoare, toate cinci fetițe ne-au uimit prin creativitatea lor. Juriul a analizat minuțios lucrarea fiecărui participant. Cele mai multe puncte au fost oferite participantelor Neer Laura și Mihailiuc Alexandra.

La proba a treia concurentele  s-au întrecut în arta culinară de a aranja un sandviș, folosind salam, roșii, ouă, verdețuri. Ne-a uimit creativitatea fetelor. Deosebit au fost aranjate sandvișurile la Mihailiuc Alexandra.

Notând concursantele și făcând bilanțul învingătoare a ieșit Mihailiuc Alexandra.

Bucuria concursantelor a fost acțiunea finală - premierea, la care fiecare a fost premiat cu cadou de preț.

S-a terminat concursul cu o masă de sărbătoare, la care copiilor li s-au oferit sandvișurile, pregătite de fetițe, dulciuri și fructe ( banane, portocale ).

A fost o zi de neuitat.

 

 

Copyright © 2020 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII