print
Tabăra de la Cahul a oferit copiilor momente de neuitat
18.07.2013
1194 Accesări

În perioada lunii iunie, timp de 3 săptămăni, la Centrul „Manfredi" de la Cahul, s-a desfășurat o tabără de vară. Programul taberei a fost stabilit  de cei 12 voluntari ai centrului în colaborare cu 7 studenți de la Colegiul Industrial Pedagogic.

   Aici au fost incluse diverse activități distractive de care au beneficiat cei 35 de copii proveniți din familii social-vulnerabile. Prin aceste activități, copiii au fost încurajați să fie mai binevoitori cu cei din jur, să manifeste un interes sporit față de mediul înconjurător, să păstreze și să transmită  urmașilor valorile culturale ce ne definesc ca națiune.

 Această tabără a adus un plus de frumos prin îmbinarea armonioasã a activitãților artistice (muzicã, picturã, modelaj, artã fotograficã) cu cele practice (construcții, confecționarea unor obiecte), dar și cu cele de aventurã. Ele au creat coeziune între participanții la tabără, oferindu-le astfel o vară activă și plină de peripeții.

Tabăra a avut ca scop să ofere acestor copii sentimentul bucuriei realizărilor frumoase, spiritul unic al prieteniei și nu în ultimul rând ocuparea timpului liber cu activități utile care îi formează ca oameni responsabili și activi. 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII