print
Copiii cu inimă mare
28.09.2010
1351 Accesări

În această vară, la Centrul Manfredi am organizat o tabară de vară cu genericul "Copiii cu inimă mare". În cadrul ei au activat atelierele:  muzică, sport, arte plastice, actorie, arte marțiale, origami, desen pe asfalt, origami, modă etc, toate fiind încununate cu un concert la care copilașii au demonstrat ce au reușit să învețe în această perioadă.

Toată acțiunea a fost coordonată  de animatori și  voluntari, care în final împreună cu colectivul artistic au repartizat copiilor dulciuri, jucării și hăinuțe. Împreună am reușit să creem o atmosferă plină de feerie și voie bună, dăruind picilor o părticică din sufletul nostru!

P.S:

Opiniile copiilor:

-  Iulia: „Mi-a plăcut atelierul de  colaj, pentru că este foarte interesant să rupi hârtie colorată și să o aranjezi astfel, încât să creezi un tablou."

- Mihaela: "Eu m-am simțit foarte bine. Am dansat și am cântat. Am învățat cântece noi și m-am distrat de minune. Mulțumesc tuturor  pentru zâmbetele oferite."

- Alexandra: "Design vestimentar- acesta e atelierul care mi-a plăcut cel mai mult. Fetele ne-au imbracat foarte interesant. Ne-am simțit bine și ne-a fost vesel. Ne-am dori să ne mai întâlnim cu voluntarii, deoarece au un dar deosebit de a lucra cu copiii. Sunt niște fete vesele și interesante."


 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.
VISA MASTERCARD TERMENI ȘI CONDIȚII