Prima   »  Campanii   »  Campania de Crăciun   »  Campania de Crăciun „De la mame pentru mame” 2015   »  Evenimentul de caritate
În brațele mamei e cel mai dulce și mai cald loc din lume
   

 

 

Scopul evenimentului este de a aduna fonduri pentru asistarea familiilor și a cuplurilor mamă- copil în situații de criză. Astfel, la data de 12 decembrie invităm toate mamele care vor să se solidarizeze cu cele 524  de persoane din familii aflate în situații de criză. 

Evenimentul, organizat în spirit de gală, reunește împreună mame care vin să ajute alte mame aflate în dificultate. 100 de participante la eveniment participă la un atelier de confecționare a jucăriilor de brad. Jucăriile confecționate sunt vândute ulterior în cadrul unor târguri în locurile publice ale capitalei. Anul acesta, evenimentul va fi moderat de prezentatoarea Lilia Ojovan. 

Programul evenimentului a fost:

- Atelier de confecționare a jucăriilor de brad

- Recital de colinde „Crenguța de iederă” condusă de Maria Iliuț

- Licitație de caritate. Spre licitație obiecte oferite de partenerii evenimentului: Casa Cristea, molDeco, EduJoc, Éclair - Decor & Lifestyle.

- Tombolă cu premii pentru participanții la eveniment.

- Prezentare de modă din partea Pupi Sweet Dress

Prezentator: Lilia Ojovan

Organizat sub formă de gală, evenimentul a adu­nat peste 130 de participanți care au confecționat împreună o jucărie de brad. Evenimentul a întrunit un recital de colinde susținut de ansamblul folcloric ,,Crenguța de iederă" condus de Maria Iliuț, tombolă și licitație de caritate.

Evenimentul a culminat cu înmânarea trofeelor „Sămânța dragostei” prin nominalizarea compa­niilor și persoanelor care au avut un aport important în susținerea proiectelor organizației pe parcursul anului. În acest an, trofeul a revenit echipei Linella și Doinei Ursachi. Redacția Ziarul de Gardă a fost desemnată „Binevestitorul Bunătății”

Partenerii evenimentului: Oriflame, Green Hills, molDeco, Casa Cristea, Fundația Felicia, Hendrix, Summit Events, Azur, Buburuza Mela, EduJoc, Éclair, FotoCom, Specchiasol.

Parteneri media: ea.md, Timpul, Ziarul Național, Forum.md, Ziarul de Gardă, Odoraș, Radio Chișinău, Ask a mom, Image Studio, iTicket, Mama.md.

În acest an, un element nou al campaniei de Crăciun a fost organizarea atelierul de creație cu angajații companiilor comerciale. Prin achitarea unui cost de participare, participanții la atelier confecționau jucă­rii de brad și astfel, contribuiau la susținerea scopului campaniei. Au fost organizate 4 ateliere de creație în scop caritabil.

Impact:  

în cadrul evenimentul și târgului de caritate a fost adunată o sumă de 37 720 de lei. Donatorii privați au contribuit la ajutorarea cuplurilor mamă-copil aflate în dificultate, cu o sumă de 9694 de lei;

ateliere organizate în companii au contribuit cu o valoare de 10 040 de lei la suma totală acumulată în campani de caritate;

garderoba Centrului Maternal „În brațele mamei” a fost completată 400 kg cu haine, jucării, cărți și încălțăminte pentru copii și maturi;

împreună cu echipa Diaconiei, organizarea Cam­paniei de Crăciun „De la mame pentru mame” a fost posibilă grație implicării a 20 de voluntari și 24 de parteneri.

 

Să fim un exemplu că păstrarea copilului alături de mama sa e un miracol pe care-l putem realiza fiecare dintre noi!

 

 

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1341198 |  ieri: 659 |  azi: 335 |  Online: 29