Târgul de caritate
   
În Ajun de Crăciun, suntem alături de cuplurile mamă-copil aflate în dificultate
Târgul de caritate "De la mame pentru mame"
Târgul de caritate

O jucărie de brad îl poate ajuta pe un copil să crească în brațele mamei

 Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează târgul de caritate „De la mame pentru mame”.  Evenimentul se înscrie în campania de Crăciun cu același generic și va avea loc în incinta Centrul comercial „Atrium” (21 decembrie) și „Baby Hall” (22 decembrie), între orele 11:00- 18:00. În cadrul său vor fi expuse jucăriile de brad confecționate de participanții la un eveniment de caritate, organizat pe data de 14 decembrie, dar și de echipa de voluntari a Diaconiei.

Fondurile acumulate în urma târgului  vor fi utilizate pentru amenajarea Casei de tranziție, o locuință temporară pentru mamele orfane.

Omuleți de zăpadă, globuri, brăduți, cerbi și multe alte jucării confecționate din  fetru, hârtie, mărgele, paiete abia așteaptă să decoreze bradul de Crăciun al familiilor ce vor decide să le cumpere la târg. De fiecare jucărie este atașat și un mesaj sugestiv: „Mulțumesc! Datorită ție voi crește în brațele mamei!”.

Igor Belei, Director al Misiunii Sociale „Diaconia”: „Evenimentul din 14 decembrie a arătat că persoanele cu inima fierbinte pot încălzi gheața celor ce în virtutea vieții actuale s-au născut într-un mediu nu tocmai favorabil. Împreună am devenit o familie mare și primitoare, iar căldura inimilor noastre va fi transmisă în casele celor care vor cumpăra jucăriile de Crăciun. Astfel, vom deveni parte din viața și viitorul copiilor asistați în cadrul programului „În Brațele Mamei”.”

În cadrul târgului de anului precedent, au fost expuse 400 de jucării de brad, iar din vânzarea acestora au fost acumulați peste 20 mii lei. Resursele au fost utilizate pentru asigurarea întreținerii beneficiarilor Centrului Maternal “În brațele mamei”- cupluri mamă-copil aflate în dificultate.

 

Pentru contacte:

www.diaconia.md

E-mail: office@diaconia.md

Facebook: Diaconia Moldova

Tel: 022 46 32 28

 

 

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1369553 |  ieri: 423 |  azi: 269 |  Online: 1