Beneficiarele centrului sunt mame minore sau orfane, mame din familii social-vulnerabile sau mame cu studii superioare care au avut un serviciu căruia nu-i mai pot face față atunci când sub inima lor bate o altă inimă. Și, în acel moment, având 15 sau 35 de ani, rămân singure în fața tuturor greutăților. 
Până în prezent, grație Centrului Maternal „În brațele mamei”, 85 de copii au primit șansa de a crește fericiți alături de mamele lor.

Donațiile acumulate prin campania de colectare de fonduri „În brațele mamei” vor ajuta mai multe mame aflate în dificultate să-şi păstreze copiii alături, să beneficieze de asistenţă complexă şi profesionistă în cadrul centrului.

Sprijin și ajutor, în cifre:

150 de lei donați în cadrul campaniei asigură o zi de siguranță pentru un cuplu mamă-copil în Centrul Maternal. 4 600 de lei donați înseamnă o lună de asistență complexă. Iar cu 1250 de euro oferim împreună 6 luni de de siguranță pentru un cuplu mamă-copil în Centrul Maternal.

Printr-un gest de solidaritate, prin donații, putem fi sprijinul mamelor care au avut curajul să-şi păstreze copiii alături, depăşind orice greutate ce le-ar fi forțat să-i abandoneze. Atunci când mâna neajutorată a copilului caută grijă, căldură şi siguranţă pentru a păşi pe drumul vieţii, putem interveni împreună, oferindu-i toate acestea graţie Proiectului „În braţele mamei”.

Acum a devenit și mai simplu să ajuțăm împreună.

Dacă sunteți abonat Moldcell puteți dona printr-un SMS sau un apel la numărul scurt 1555. Expediați un SMS cu textul 456 la numărul scurt 1555 sau apelați 1555 și formați codul proiectului – 456. Suma unei donații este de 24 de lei
De asemenea, puteți dona online prin intermediul unui card bancar pe pagina proiectului de pe platforma Guvern24.

De Crăciun, să dăruim unui copil șansa de a crește în brațele mamei sale.