Prima   »  Domenii de intervenție   »  Protejăm copiii   »  Programul "În brațele mamei"   »  Noutăți » Povești cu pici. Episodul 10
Povești cu pici. Episodul 10
21.01.2013    
   

Astăzi vreau să vă spun o poveste, dar nu una obișnuită, cu prinți și cu prințese, ci una despre viață.

Sunt o bombonică de fetiță și mă numesc Jasmin. Exact ca prințesa de la televizor, doar că eu sunt numai prințesa mămicii. Nu l-am văzut pe tăticul niciodată, el nu a vrut să mă cunoască, și nici pe părinții lui nu i-am văzut. O cunosc doar pe bunica din partea mamei, însă ea e departe și nu poate fi alături de noi.

M-am născut într-o țară îndepărtată, mama mi-a spus că se numește Austria. Nu ni s-a permis să locuim acolo, de aceea, am venit acasă…unde nu avem o casă.

Așa am ajuns la Centrul Maternal „În brațele mamei”.

Ne aflăm în acest Centru deja de două luni. Am un pătuț al meu, am o cameră mare în care să mă joc, îmi este cald și mă simt foarte bine. Cu o săptămână în urmă am împlinit 2 ani și am sărbătorit aniversarea mea cu  toată familia de aici: alte mămicii și copilașii lor.

Acum mama învață, face cursuri de frizer. Muncește mult, ca  să obțină o profesie, deoarece vrea să ne fie mai bine în viitor, iar eu, când lipsește mămica, sunt cuminte și ascultătoare.

Încă nu am o familie mare, o casă a mea și multe jucării, dar sunt fericită, pentru că o am pe mămica lângă mine. Știu că nu îi este ușor și trebuie să depășească multe obstacole, dar eu voi fi întotdeauna alături de ea și o voi susține în toate.

Îi mulțumesc mult mamei că nu a renunțat la mine și le mulțumesc și oamenilor buni, care ne ajută să ne creăm un viitor mai frumos și sigur.

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1369574 |  ieri: 423 |  azi: 289 |  Online: 21