Prima   »  Domenii de intervenție   »  Protejăm copiii   »  Programul "În brațele mamei"   »  Noutăți » Vreau să fiu fericit! Oferă-mi această șansă !
Vreau să fiu fericit! Oferă-mi această șansă !
29.07.2013    
   

Sunt încă un pui micuÈ›,

ToÈ›i îmi spun mie PetruÈ›,

Nu demult am apărut

Pe acest frumos pământ.

Zi de vară luminată,

De Domnul binecuvântată.

Și de cum eu m-am născu

Mama-n brațe m-a ținut

Căldură mi-a dăruit,

Cu dragoste m-a-ncălzit.

Dacă ai un suflet mare,

CredinÈ›ă È™i multă răbdare,

Vreau să te mai rog ceva:

Să citeÈ™ti povestea mea!

M-am născut pe data de 9 iulie, 2013, zi în care a început frumoasa mea copilărie. Mă consider norocos pentru că atunci când am deschis ochii, asupra mea veghea un înger. Era mămica mea, cea pentru care eu reprezint totul: bucurie, zâmbet, lumină È™i fericire. Face totul de dragul meu È™i nu m-ar părasi pentru nimic în lume.

Fiecare zi este pentru mine un nou început pentru că mama este mereu cu mine È™i-mi oferă dragostea de care am nevoie pentru a creÈ™te mare È™i sănătos.Totul pare atât de frumos, dar nu e chiar aÈ™a. Eu nu mă pot bucura de copilărie aÈ™a precum o faci tu pentru că nu am o casă unde să trăiesc. Eu nu am cu cine sau cu ce mă juca pentru că îmi lipsesc jucăriile, cele care fac copilăria mai frumoasă. Uneori mă trezesc și mă gândesc: oare ce vom mânca mâine? Alteori mă gândesc cum aș putea să schimb viața mea și a mamei, dar nu aș putea s-o fac fără ajutorul tău!

Atunci când m-am născut eu, mama era singură. Tatăl meu a refuzat să accepte că va avea un băiat frumos de care se va putea mândri și nici  nu s-a gândit vreodată să mă caute sau să mă ajute cu ceva. Așa am înțeles că pentru el eu nici nu exist.

Buneii mei? Nici nu È™tiu cine sunt È™i nici ei nu au dorit niciodată să mă cunoască. Îmi lipsesc poveÈ™tile È™i nucile lor, dulceÈ›urile pe care le-aÈ™ savura cu plăcere È™i multe alte lucruri care pentru tine par ceva firesc, însă pentru mine ele sunt niÈ™te daruri scumpe pe care mi le poate oferi viaÈ›a sau...poate tu!

Din cauza acestei situații, am ajuns aici, în Centrul Maternal „În braÈ›ele mamei", o casă cu multe mame care ne susÈ›in È™i ne ajută în toate. Pentru o perioadă de vreme, acest centru devine casa noastră. Aici avem toate cele necesare pentru a trăi în pace È™i liniÈ™te. Îi mulÈ›umesc Lui Dumnezeu că ne-a binecuvântat cu această È™ansă, dar toate au un sfârÈ™it în viaÈ›ă.

Acum, te rog să mă ajuți pentru că  mă gândesc cu greu  la ziua când va trebui să părăsim acest centru È™i nu vom avea unde dormi, unde ne duce È™i unde trăi.

Vreau să te rog să-È›i deschizi sufletul È™i să aduci lumină în viaÈ›a mea. Dacă ai hăinuÈ›e, încălÈ›ăminte, jucării, un cărucior care nu-È›i mai este util sau alte lucruri care È›i se par nefolositoare, poÈ›i să le aduci la Centrul Maternal. Aici, braÈ›ele mamelor noastre sunt mereu deschise să te primească È™i să-È›i mulÈ›umescă pentru donaÈ›ia ta.

Pentru mama, eu sunt lumina ochilor ei, raza de speranÈ›ă ce o ajută să trăiască, iar tu pentru noi eÈ™ti È™ansa de a ne bucura împreună de viaÈ›ă!

AJUTÄ‚-NE SÄ‚ FIM FERICIÈšI!!!

 

 

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1369555 |  ieri: 423 |  azi: 271 |  Online: 3