Prima   »  Domenii de intervenție   »  Protejăm copiii   »  Programul "În brațele mamei"   »  Noutăți » A venit o dulce ciocolată în Centrul Maternal
A venit o dulce ciocolată în Centrul Maternal
04.09.2013    
   

Din burtică am simțit dragostea părinților mei, vorbele calde, discuțiile în șir și mângâierile care mă făceau să stau cuminte așteptând ziua cea mare, data de 5 aprilie, ziua când m-am născut. Mă numesc Sofia și am doar 5 luni de când m-am născut.

Atunci când am venit pe lume, liniștea de înainte mi-a fost tulburată de necazurile din familie. În afara faptului că erau zile când nu aveam ce mânca, pe mama o vedeam în fiecare zi tristă, pentru că nu este tatăl alături. Bunica mea de felul ei era foarte agresivă, strigă mereu la mama și o mai bate uneori. Nici pe mine nu mă iubește pentru că sunt mai diferită de alții (dacă mă vedeți pe poze să nu credeți că am fost la plajă doar am moștenit culoarea pielii ca ciocolata de la tăticul meu.)

Fiindcă toate lucrurile stau așa rău, bunicul a plecat de acasă din cauza situației tensionante. Păcat că nu a vrut să rămână lângă mine, să simt și eu căldura unui bunel. Acum mama mă are doar pe mine, îmi sărută ochișorii și mânuțele în fiecare clipă. Știu că e o femeie puternică și luptă pentru mine ca să fiu sănătoasă, să cresc mare și să fie mândră de mine.

Pentru că ne-am pomenit în așa situație, am venit aici la „Centrul Maternal”. Aici ni se oferă toate condițiile pentru un anumit timp ca să trăim în pace și liniște.

Sper că într-o zi tăticul se va întoarce înapoi lângă familie, iar bunica să ma accepte așa cum am venit pe lume. Să avem și noi un colțișor de rai unde va domni dragostea și pacea.

Vreau să mă adresez ție, drag/ă cititor!

Dacă ai o pe mama și tata lângă tine: Mulțumește!

Dacă mai sunt vii: Amintește-i cât de mult îi iubești!

Învățați să apreciați dragostea și chinul părinților de a ne crește.

Hai să fim mai buni!

Viața din moment ce ți-a fost dată, trebuie să o trăiești cu sens și să mulțumești Domnului pentru acest har. Viața ta este cel mai frumos dar de care ai parte!

Vreau să te rog să-ți deschizi sufletul și să aduci lumină în viața mea. Dacă ai hăinuțe, încălțăminte, jucării, un cărucior care nu-ți mai este util sau alte lucruri care ți se par nefolositoare, poți să le aduci la Centrul Maternal.

AJUTÄ‚-NE SÄ‚ FIM FERICIÅ¢I!!!

 

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1369586 |  ieri: 423 |  azi: 301 |  Online: 1