Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Sf. Vasile cel Mare", s. Cania (Cantemir)   »  Noutăți » Activități de lucru în echipă- împărtășim experiența și cunoștințele
Activități de lucru în echipă- împărtășim experiența și cunoștințele
24.03.2011   1153 Accesări  
   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

 

Preluând  inițiativa grupului de formatori de la Misiunea Socială "Diaconia", noi, voluntarii de la Cania am organizat pe data de 5 martie 2011 training-ul "Lucru în echipă". Participanții training-ului au fost voluntarii Centrului nostru care au acceptat cu mare plăcere invitația, în scopul perfecționarii abilităților personale de lucru și aplicarea lor în cadrul lucrului în echipă.        

Training-ul a urmat graficul elaborat  anterior de Diaconia. El a inclus: chestionare de autocunoaștere, jocuri logice, teste de repartizare a rolurilor într-o echipă de lucru și metode de primire și transmitere corectă a informației între membrii unui grup. "Considerăm extrem de importantă formarea unei echipe coerente de lucru, credem că aceasta va contribui la efectuarea unui  lucru mai organizat, cu rezultate din ce în ce mai bune. Suntem gata să ne ascultăm colegii, fiind obiectivi și toleranți față de părerile lor. Mergem în intimpinarea oricarei inițiative de a ne fortifica relațiile dintre membrii echipei noastre"  -menționează unul dintre participanți.                                                                                            Ulterior ne-am propus să petrecem un training similar cu tinerii din localitate, elevii claselor IX-XII din Liceul Teoretic "Ion Creangă", în speranța că această experiență le va fi de folos pe viitor în cadrul muncii.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1210660 |  ieri: 336 |  azi: 207 |  Online: 3