Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Sf. Vasile cel Mare", s. Cania (Cantemir)   »  Noutăți » Crăciunul e în inima copiilor în fiecare zi
Crăciunul e în inima copiilor în fiecare zi
26.01.2011   1470 Accesări  
   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

    Pe data de 24 decembrie 2010, cei 30 de copii beneficiari ai Centrului Social "Sfântul Vasile cel Mare" au avut parte de "Magia Crăciunului". Sărbatoarea a fost organizată de către noi,  voluntarii ce activează în cadrul Centrului Social.

   Am pregătit pentru micuți o sală frumos amenajată și un program distractiv. Programul propriu-zis a constat în jocuri, cântece și dansuri, în care ne-am implicat împreună cu cei mici.

  Dar ce fel de sărbatore fără Moș Crăciun? Desigur că peste ceva timp se auziseră și pașii mult așteptați. Bucuria copiilor era nemărginită atunci când îl vazuseră și fiecare din ei dorea să-i spuie Moșului cât de cuminte a fost, să-i cânte, să danseze pentru el, să-i spună urături sau poezioare. Am ramas plăcut surprinși de faptul că micuții au depus mult suflet în programul lor, în tot ceea ce au expus.  

   Crăciunul e în inima fiecărui copil în fiecare zi. E credința și speranța unei inimi curate, care dincolo de toată durerea și dezamăgirea, cred, visează și merg mai departe. Merg în întâmpinarea miracolelor, chiar dacă acestea pentru ei nu mai vin, chiar dacă Moș Crăciun n-a adus anul acesta cadouri, sau n-a adus niciodată încă.

Mulțumim celor ce deja a câtâlea an, umăr la umăr alături de noi, ne ajută să aducem în inimile acestor micuți bucuria Crăciunului. Îi ajuta să-și recapete speranța că Moș Crăciun există, și chiar dacă anul acesta le-a adus doar dulciuri și jucării, la anul poate, le va aduce o viața mai bună, fară probleme și lacrimi.

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1210660 |  ieri: 336 |  azi: 207 |  Online: 3