Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Misericordia", s. Coșcalia (Căuşeni)   »  Noutăți » Prietenia-bogăția spirituală a omului
Prietenia-bogăția spirituală a omului
07.11.2011   1695 Accesări   1 Comentarii
   

Pe data de 4 noiembrie la sediul Centrului Social ,,Misericordia", voluntarii s-au întâlnit la o masă rotundă, unde a fost abordată următoarea  temă  ,,Prietenia-bogăția spirituală a omului". La această masă rotundă au fost abordate următoareele întrebări:

- Ce este prietenia?

-Cîte feluri de prietenie există?

-Poate sa existe o prietenie între o fată și un băiat?

-Pe ce se bazează o prietenie?

-Cati prieteni aveti?

-Cum vedeti voi o relatie de prietenie?

-Cum ar trebui sa fie prietenul ideal? etc.

Toți participanții mesei rotunde au discutat despre prietenie, coordonatorul Centrului le-a dat sfaturi voluntarilor, au depănat amintiri, iar voluntarii la rîndul lor și-au împărtășit problemele pe care le întîlnesc zi de zi în comunitate.

Voluntarii  la sfîrșit au menționat : ,,Prietenia adevarată este ca o floare rară. Prietenul adevărat  este cel care te acceptă așa cum ești și te ajută să fii mai bun. Nu ne trebuie mulți prieteni, ne este de ajuns chiar și un singur prieten adevarat. Prietenul este persoana care te sprijină în încercarea de a-ți depăși limitele, este persoana care îți ridică moralul atunci cînd ai nevoie și te sprijină ca "să nu cazi". El este lângă tine atunci cînd ai cea mai mare nevoie și știe să-ți insufle curaj precum și puterea de a pași mai departe pe cărarile vieții."

Scopul evenimentului a fost consolidarea relațiilor dintre voluntari.

 

 

 

Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1164192 |  ieri: 729 |  azi: 269 |  Online: 6