Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Sf. Maria Magdalena", s. Roșu (Cahul)   »  Noutăți » Ziua copiilor la Centrul "Sf. Maria Magdalena"
Ziua copiilor la Centrul "Sf. Maria Magdalena"
06.06.2012   1198 Accesări  
   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Multașteptatul Cireșar se începe cu cea mai frumoasă sărbătoare plină de zâmbete - Ziua copiilor.

După ce darnica zână de primăvară a pictat totul în culori vesele și florile îți atrag atenția pe fonul verdelui crud, și copiii din Centrul Social „Sf. Maria Magdalena" din satul Roșu au continuat să coloreze și să dea culoare interiorului Centrului Social. 20 de copii s-au antrenat la confecționarea multicolorilor flori, hulubilor, păpădiilor, vișinilor și cireșilor cu care au decorat interiorul Centrului Social.

Pe 1 iunie 50 de copii fascinați de atmosfera deosebită de sărbătoare erau în așteptarea oaspeților de la Pichetul de grăniceri din orașul Cahul.

Când prezentatorii, înconjurați de baloane și jucării, au anunțat începutul sărbătorii au sosit și oaspeții încărcați cu jucării și îmbrăcăminte.

Oaspeții au oferit multă bucurie copiilor dăruindu-le jucării și îmbrăcăminte.

Copiii au oferit un buchet de cântece, versuri și dansuri - un frumos program ce denotă talentul copiilor. Cel mai mult i-a impresionat pe toți vocea cristalină a Alinei Savilenco, o fetiță de 9 anișori și melodiile interpretate la acordeon și trompetă de voluntarii Ababii Daniel și Cârlan Ilie. Toți cei prezenți au ieșit pe terenul sportiv unde îi aștepta soarele zâmbitor și au admirat zborul hulubilor pregătiți pentru sărbătoare. Păsările acestea divine au plecat spre înalt ducând gândurile noastre mai aproape de Domnul, cerând pace și armonie. Dansul „Pinguinul" i-a înveselit pe toți participanții la sărbătoare. Apoi a urmat o masă dulce de sărbătoare pe un covor frumos multicolor.

A fost o sărbătoare de neuitat. E frumoasă copilăria ca o păpădie și ziua aceasta va fi un fulgușor alb de amintire când va veni timpul să zboare și să se împrăștie șoptind: „A fost cândva..."

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1166076 |  ieri: 576 |  azi: 96 |  Online: 4