Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Sf. Maria Magdalena", s. Roșu (Cahul)   »  Noutăți » Sărbătorile de iarnă în casă nouă
Sărbătorile de iarnă în casă nouă
19.01.2011   1600 Accesări  
   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Noul sediu al Centrului social "Sf. Maria Magdalena" din s. Roșu și-a deschis ușile pentru a-și aduna micii beneficiari la matineul dedicat  sărbatorilor de iarnă. Acest eveniment a fost precedat de un recital de colinde în incinta bisericii.

 Pe 7 ianuarie, de Crăciun  pe stil vechi, copiii au participat la liturghia închinată Nașterii Domnului Iisus, după care, nerăbdatori, cei 32 de beneficiari, cu multă curiozitate au pășit pragul noului sediu al Centrului. Coordonatorul, Dna Maria Untilă, le-a urat bun venit, le-a adresat felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă și mulțumiri celor,care s-au implicat în activități de voluntariat.

Ca de obicei, cel mai așteptat moment a fost sosirea lui Moș Crăciun cu sacul său plin de daruri. În jurul bradului s-au recitat poezii, s-au cântat colinde. Cei mai mici (cițiva copii de 4-5 ani) și-au găsit loc chiar în brațele Moșului, aducând zâmbete pe fețele celor prezenți. Moșul i-a răsplătit pe toți, oferindu-le pachete cu dulciuri. Beneficiarii permanenți ai Centrului au primit dulciuri, seturi pentru desen, iar voluntarilor li s-au dăruit agende. Copiii care au venit în calitate de oaspeți, însoțiți de parinții lor, au primit dulciuri pregătite de către lucrătorii Centrului din donațiile aduse de oamenii din sat la biserică.

Vrem sa remarcăm buna dispoziție și implicarea activă a copiilor în program.  Pentru micuții din familiile  social-vulnerabile aceste cadouri sunt una dintre puținele bucurii de sărbători, de aceea aducem sincere mulțumiri finanțatorilor care au făcut posibilă achiziționarea cadourilor și oamenilor din sat care au dat dovadă de milostenie.

        
                         

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1254004 |  ieri: 635 |  azi: 440 |  Online: 6