Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Sf. Maria Magdalena", s. Roșu (Cahul)   »  Noutăți » Centrul social "Maria Magdalena": o vară plină de culorile copilăriei!
Centrul social "Maria Magdalena": o vară plină de culorile copilăriei!
02.11.2010   1708 Accesări  
   

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

  •  În luna iunie la centrul nostru a fost distribuit un lot de ajutoare umanitare. Ne-au implicat în selectarea vestimentației pentru copiii mici și  am  repartizat la domiciliu pachetele  cu ajutoare pentru bătrâni.
  • Ce poate fi mai placut într-o zi toridă de iulie decât să te bălăcești în iaz?  Doar Nică din Amintiri din copilărie știe care este prețul acestei desfătări... Noi, voluntarii și  copiii, măguliți de soarele arzător, am decis să ne transformăm în 16 călători: ne-am pregătit  merindele și am purces  la  drum!  Destinația noastră a fost  iazul ascuns între văile satului. Odată ajunși, nu ne-am mai putut stapâni  și am năvălit în apa caldă. Strigătele de bucuriie au umplut imediat valea. Spre sfârșitul distracției  le-am pregătit  copilașilor câte o surpriză: pe copăceii din preajmă au fost atașate dulciuri cu numele fiecarui copil.  Asta da padurice!!!
  • Pe parcursul verii una din activitățile noastre a fost realizarea lucrărilor din biser. Deși acest meșteșug este foarte migălos, totuși copiilor le-a fost pe plac să confecționeze fluturași,peștișori și compozitii florale.  Cei mai mici ,,meșteri,,aveau vârsta de 6 ani! Am avut și oaspeți care au profitat de ocazie și ni  s-au alăturat: frații Daniela și Eugen Pronevoi din raionul Strășeni, care frecventeaza centrul deja a doua vara consecutiv, fiind aici în vizită la bunici.


 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1212692 |  ieri: 287 |  azi: 141 |  Online: 6