Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Manfredi", or. Cahul   »  Noutăți » Familia creează valorile, valorile creează familia
Familia creează valorile, valorile creează familia
06.06.2012   13446 Accesări  
   

Votează: 3.4/5 (8 Voturi )

Familiile pot fi una dintre cele mai mari surse ale noastre de fericire. Nici o dragoste nu este atât de profundă, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista în cadrul familiei. Familiile ne pot ajuta să avem tot ce este mai bun în viață. În familia noastră, noi iubim, slujim, propovăduim și învățăm unul de la altul. Ne împărtășim bucuriile și supărările. Relațiile de familie ne pot aduce încercări grele, dar ele ne aduc și o mare fericire. 

     Astfel, în cadrul Festivalului Familia, care se desfășoară în R.Moldova în perioada 15-20 mai, Centrul de Zi "Manfredi" Cahul, la data de 15 mai a dorit să accentueze importanța relațiilor intergeneraționale și a valorilor familiei, dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

    Grupul de voluntari și colaboratorii centrului au realizat o ședință cu părinții cu genericul "Familia creează valori", în timpul căreia am discutat depre rolul familiei în societate, importanța relațiilor dintre membrii familiei și valorile care contribuie la menținerea unității familiale. Pe lîngă acestea copii împreună cu părinții au fost informați, s-au distrat în cadrul jocurilor și au discutat despre problemele cotidiene a unei familii. Pentru că, fericirea în cadrul familiei este posibilă deseori, chiar și atunci când durerile nu ne ocolesc. Ca tot ce are valoare, pentru a avea o relație bună în cadrul familiei trebuie să faci eforturi, dar merită, pentru că familiile sunt menite să existe pentru totdeauna și să ne aducă bucurie. 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1226533 |  ieri: 297 |  azi: 61 |  Online: 1