Prima   »  Domenii de intervenție   »  Centrele parohiale   »  Centrul "Manfredi", or. Cahul   »  Noutăți » Centrul Manfredi la expoziția "I made this"
Centrul Manfredi la expoziția "I made this"
31.03.2011   1360 Accesări  
   

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În perioada 1-19 martie în orașul Cahul a fost organizată expoziția "I made this" cu tema "Broderie și goblen, artă și pasiune". Autarea acestui eveniment  inedit este Doamna Rodica Enache. În cadrul expoziției au fost  expuse peste 100 de lucrări de broderie în cruciuliță și goblen executate cu măiestrie, talent și răbdare de meșteri populari din Cahul și din zona de sud a Moldovei. 

Centrul Manfredi a avut onoarea să participe cu câteva exponate la această expoziție. Lucrările au fost efectuate de către beneficiarii Centrului și de voluntarii care participă la activitățile zilnice ce  se desfășoară în cadrul acestuia. La deschiderea  expoziției  au fost prezenți numeroși oameni de cultură, oficialități  din orașul Cahul și  delegații  din Norvegia, Germania și România. Pe toată perioada expoziției vizitatorii au fost rugați să aprecieze  lucrările, iar la finele expoziței meșterii  populari au fost premiați conform următoarelor nominalizări:

Diploma de merit pentru cea mai frumoasă și ordonată lucrare;

Diploma de merit pentru cel mai vârsnic meșter popular;

Diploma de merit pentru cele mai multe lucrări realizate în  cel mai scurt timp;

Diploma de merit pentru măiestrie artistică și participare la expozițe;

Diploma de merit pentru cel mai activ vizitator;

Lucrările expuse de Centrul Manfredi au fost apreciate cu Diploma de merit pentru măiestrie artistică și participare la expoziție.  Pentru orașul Cahul expoziția a fost o adevarată binecuvântare, încununată cu multe laude și mulțumiri. În urma acestei expoziții meșterii populari  au fost invitați să participe la o expoziție în orașul Galați pe data de 31 martie, Centru Manfredi va participa la eveniment cu 2 lucrări.


 

 


 


 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1111300 |  ieri: 287 |  azi: 182 |  Online: 8