Prima   »  Domenii de intervenție   »  Protejăm copiii   »  Programul "În brațele mamei"   »  Noutăți
Noutăți
La mulți anișori și toți fericiți, dragă Cristian!
La începutul acestei săptămâni, Cristian, unul dintre beneficiarii Centrului Maternal „În brațele mamei” a împlinit un anișor. La această vârstă fragedă, el deja merge la creșă pentru ca mămica lui să poată face cursuri profesionale. De jumătate de an, Cristian, împreună cu mama lui,
23.03.2015     
   
Acasă și în brațele mamei: ingredientele unui final fericit
 Acum un an, Natalia a venit la Centrul Maternal „În brațele mamei".  Purta sub inimă un prunc, dar  era răpusă de deznădejde pentru că s-au pomenit singuri, fără un acoperiș deasupra capului și cu multe alte probleme.Aici a găsit mai mult decât o pernă: în afară de un loc de trai sigur, a primit asistență psiho-socială, juridică, spirituală și materială. Peste o lună a venit pe lume Alexandra: avea pătuțul ei, sticluța de lapte plină, mama și o echipă mare care-i
26.09.2013     
A venit o dulce ciocolată în Centrul Maternal
Din burtică am simțit dragostea părinților mei, vorbele calde, discuțiile în șir și mângâierile care mă făceau să stau cuminte așteptând ziua cea mare, data de 5 aprilie, ziua când m-am născut. Mă numesc Sofia și am doar 5 luni de când m-am născut.Atunci când am venit pe lume, liniștea de înainte mi-a fost tulburată de necazurile din familie. În afara faptului că erau zile când nu aveam ce mânca, pe mama o vedeam în fiecare zi tristă, pentru că nu
04.09.2013     
   
Vreau să fiu fericit! Oferă-mi această șansă !
Sunt încă un pui micuÈ›,ToÈ›i îmi spun mie PetruÈ›,Nu demult am apărutPe acest frumos pământ.Zi de vară luminată,De Domnul binecuvântată.Și de cum eu m-am născuMama-n braÈ›e m-a È›inutCăldură mi-a dăruit,Cu dragoste m-a-ncălzit.Dacă ai un suflet mare,CredinÈ›ă È™i multă răbdare,Vreau să te mai rog ceva:Să citeÈ™ti povestea mea!M-am născut pe data de 9 iulie, 2013, zi în care a început frumoasa mea copilărie. Mă consider norocos pentru că atunci când am deschis ochii, asupra mea veghea un înger. Era mămica mea,
29.07.2013     
O nouă zi e o nouă speranță
Mă numesc Dumitru și din 29 mai 2013 începe povestea vieții mele. Atunci am văzut pentru prima dată lumina zilei și tot atunci am simțit cum cineva mă ține în brațe și îmi transmite căldura sufletului său-mămica mea.
04.07.2013     
   
„Sunt din copilăria mea ca dintr-o țară”
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, bebelușii și mamele de la Centrul Maternal „În brațele mamei” al Misiunii Sociale „Diaconia”, au avut parte de o frumoasă sărbătoare cu baloane, tortă și multe zâmbete.
03.07.2013     
De Ziua Copiilor, dăruiește pentru copii!
În perioada 31 mai ”“ 02 iunie 2013, Misiunea Socială „Diaconia” în parteneriat cu „Pizza Mania” Vă invită să susțineți beneficiarii Centrului Maternal „În brațele mamei”.
31.05.2013     
   
Viața este un voiaj spre acasă
Ce ar fi dacă am privi viața noastră ca pe o fotografie? De undeva din afar㔦 încercând să ne și apropiem să vedem detaliile din sufletul nostru, dar încercând să ne vedem și de departe, din alte unghiuri pentru a înțelege mesajul complet al fotografiei.
30.05.2013     
Doar împreună putem fi fericite
Eu sunt mezina Centrului Maternal. Am două săptămâni de când am venit pe lume. Încă nu știu sigur ce înseamnă să zâmbești sau să plângi, să ai de toate sau să nu ai nimic, să fii fericit sau plin de durere.
29.05.2013     
   
Copilul îi dă puteri să meargă înainte
Se spune că viața este un drum lung și imprevizibil pe care îl parcurgem zi de zi, de la prima respirație până la ultima. Acest drum are cotituri nebănuite, fiecare dintre ele marcându-ne destinul într-un mod fericit sau mai puțin fericit.
25.04.2013     
Doi micuți de la Centrul Maternal au fost creștinați
Sâmbătă, 16 martie, în biserica „Sfânta Treime” din Chișinău, Călin și Damian, doi beneficiari ai Centrului Maternal „În brațele mamei”, au primit taina sfântului botez.
20.03.2013     
   
O altă poveste a Cenușăresei
Mama este îngerul păzitor pe care Domnul l-a trimis pe pământ să ne vegheze calea vieții și să ne ocrotească. Brațele mamei îți oferă căldură și protecție, ochii ei ”“ încredere și speranță, chipul ”“ seninătate și lumină, iar sufletul ”“ o dragoste imensă.
07.03.2013     
Centrul de consultanță redă speranța mamelor disperate
Viața este cruntă și, de cele mai multe ori, nedreaptă. Tribunalul ei nu ia în considerație împrejurări și consecințe, cauze și efecte, pur și simplu te condamnă să ai parte ori de un destin frumos și ușor, ori de unul zbuciumat și împânzit de greutăți.
27.02.2013     
   
Povești cu pici. Episodul 11
Sunt Cristian și, deși am doar 7 săptămâni, am deja o poveste cât un film de lung metraj. Ceea ce voi povesti s-ar putea să-ți folosească pentru a aprecia ceea ce ai acum sau ceea ce ai pierdut, ceea ce credeai că nu există sau nu știai că poate fi adevărat.
12.02.2013     
Cinele de caritate ”“ un gest nobil de Crăciun
În cadrul campaniei de Crăciun „De la mame pentru mame”, desfăÈ™urată în perioada 3-25 decembrie, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei a iniÈ›iat o activitate nouă ”“ cinele de caritate.
28.01.2013     
   
Povești cu pici. Episodul 10
Astăzi vreau să vă spun o poveste, dar nu una obișnuită, cu prinți și cu prințese, ci una despre viață. Sunt o bombonică de fetiță și mă numesc Jasmin. Exact ca prințesa de la televizor, doar că eu sunt numai prințesa mămicii.
21.01.2013     
Am învățat să dăruim, să ajutăm, să iubim”¦
Grație receptivității a sute de oameni: mame care au participat la ateliere, familii care au găzduit cinele de caritate și invitații acestora, voluntari, persoane care au cumpărat jucăriile de brad la târgul de binefacere, parteneri, donatori privați, jurnaliști am reușit să adunăm în campania de Crăciun 3500 de haine și produse pentru copii și cca 52 mii de lei (dintre care 21150 de lei din vânzarea jucăriilor de brad și din donațiile clientelor Unica Shaping).
16.01.2013     
   
Târg de caritate pentru susținerea beneficiarilor Proiectului „În brațele mamei”
Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei în parteneriat cu Shopping MallDova organizează pe data de 22 și 23 decembrie, între orele 10:00- 20:00 un târg de binefacere.
24.12.2012     
Campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame”
Pentru al doilea an consecutiv, Misiunea Socială „Diaconia” a „Mitropoliei Basarabiei” organizează campania de Crăciun „De la Mame pentru Mame”, scopul căreia este promovarea solidarității pentru susținerea cuplurilor mamă-copil aflate în dificultate.
19.12.2012     
   
1 2 3 4 »»
Tel. (+373 22) 46-32-28, (+373 22) 46-32-31, (+373 22) 46-32-34      Fax.     (+373 22) 46-32-29;
Adresa:   Str. Criuleni 22 (Cartierul Posta Veche), Chisinau, Republica Moldova vezi pe hartă
Total vizitatori: 1342896 |  ieri: 488 |  azi: 405 |  Online: 22