print
Petrom Moldova ajută beneficiarii Diaconiei
16.05.2018
396 Accesări

Graţie partenerului Petrom Moldova, din nou aducem bucurie în casele a sute de bătrâni, familii sărace şi copii. De 1000 de cozonaci şi 1000 de ciocolate au beneficiat bătrânii de la Cantina Mobilă, mamele cu copii mici din Centrul Maternal, familiile sărace din localităţile în care Diaconia dezvoltă proiecte: Orhei, Feteşti (Edineţ), Soroca, Sloveanca (Sîngerei), Ştefan Vodă, Ungheni, etc. De asemenea, beneficiarii cantinelor sociale dezvoltate de partenerii noştri: Regina Pacis, HelpAge International Moldova, Asociaţia Ave Copii.

Anna Ceban: Responsabil PR şi atragere de fonduri Diaconia „Apreciem iniţiativa companiei Petrom Moldova de a sprijini beneficiarii proiectelor pe care le dezvoltăm. Darurile oferite au ajuns la copii şi bătrâni graţie implicării voluntarilor, echipelor locale, dar şi partenerilor Diaconiei. Încurajăm astfel de gesturi şi le considerăm exemple frumoase de filantropie socială. Aria vastă de beneficiari pe care reuşim să îi asistăm şi  expertiza în domeniul  social  reprezintă acele resurse pe care cu bucurie le oferim donatorilor, aşa încât, împreună, să putem schimba situaţia beneficiarilor prin programe  cu impact.”

Mulţumim Petrom Moldova pentru iniţiativa frumoasă şi pentru că în ziua Înălţării Domnului, aceşti oameni pun pe masa lor un cozonac, iar copiii se bucură de o ciocolată.

Amintim că compania Petrom Moldova a susţinut şi Campania de Paşti „Masa Bucuriei”.

 

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.