print
Partenerii Logistici implicați în Campania de Paște ,,Masa Bucuriei”
28.03.2018
501 Accesări

Misiunea Socială ,,Diaconia” organizează pentru al 9-lea an consecutiv Campania de Paști ,,Masa Bucuriei”. În acest an Campania se va desfășura pe 31 martie, iar toate resursele adunate în campanie devin prânzul cald oferit zilnic, pe parcursul întregului an oamenilor nevoiași.

În acest an, partenerii logistici ai Misiunii Sociale ,,Diaconia” sunt Nanu Market, Cangurul și Petrom care vor asigura buna desfășurare a evenimentului.

Nanu Market în ziua campaniei asigură unul dintre cele mai importante elemente logistice și anume transportul alimentelor din magazinele unde se colectează alimentele spre depozitele Diaconiei. 

Întreprinderea socială Cangurul deja de mai mulți ani la rând se implică în Campania de Paști ,, Masa Bucuriei” și în acest an sunt dispuși să ofere atât mașini pentru transportarea produselor în magazine spre depozite, cât și implicarea personală a colectivului în campanie.

De asemenea, Compania Petrom a reacționat pozitiv la inițiativa Misiunii Sociale ,,Diaconia” de a participa în campanie. Ei vor asigura, cu combustibil toate autoturismele ce vor transporta produsele colectate.

Le mulțumim din suflet partenerilor logistici pentru receptivitate și dorința de a ne ajuta pentru realizarea unei cauze nobile. Acest ajutor este o acțiune foarte importantă și binevenită pentru bătrânii ce au ajuns neputiincioși în fața greutăților.

 

Copyright © 2019 Misiunea Socială "DIACONIA". Toate Drepturile Rezervate.